Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Customize

GeschiedenisOnze geschiedenis


Sinds onze oprichting in 2009 is D2work uitgegroeid tot een specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit. Wij helpen onze opdrachtgevers om de arbeidsvitaliteit in hun bedrijf te optimaliseren en de arbeidsidentiteit van de werknemers aan te laten sluiten bij de bedrijfscultuur. En dat doen wij met bijzonder veel plezier! de inzichten uit onze coaching en trainingen helpen mensen en organisaties om hun prestaties voortdurend te verbeteren.

Dagelijks profiteren organisaties van onze resultaatgerichte aanpak. Zowel overheidsinstellingen, non-profit instellingen, maar ook MKB opdrachtgevers zijn gebaat bij een actieve op de toekomst gerichte vitale organisatie met energieke medewerkers die hun ambities waarmaken.

D2work maakt onder andere gebruik van de theorie en technieken van NLP. Dit betekent dat onze aanpak sterk gericht is op persoonlijke ontwikkeling en het behalen van individuele doelstellingen. In onze trainingen leren wij de deelnemers (nog meer) eigen verantwoordelijkheid te nemen en te werken vanuit de innerlijke drive om hun doelen te bereiken.

Zo maakt D2work zich sterk voor werk!

Een informatief gesprek over uw doelen?

U kunt ons rechtstreeks bellen:

Danielle de Winter 06 - 819 04 209

Dirkjan Goedhart 06 - 551 36 662

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries