Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Customize

Nieuwe koers

D2work is gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit en arbeidsvitaliteit. Wanneer u een andere koers wilt varen en uw medewerkers daar nog niet klaar voor zijn, kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing. Naast advies leveren wij ook trainingen, coaching en assessments, waarmee de juiste koers wel door iedereen wordt ingeslagen.

Bij ons staan resultaat en de betrokken werknemers voorop. Deze uitgangspunten vindt u ook terug in onze aanpak.

D2work gaat samen met u en de betrokken personeelsleden aan de slag. Wij werken daarbij erg praktijkgericht en gaan vaak samen met uw medewerkers aan het werk om zo handen en voeten te geven aan de nieuwe richting.

Om ervoor te zorgen dat onze adviezen aan uw specifieke verlangens voldoen, inventariseren wij eerst de behoeften. Naar aanleiding van de indicatiestelling ontwerpen en ontwikkelen wij het plan van aanpak. U kunt ervoor kiezen om dit plan van aanpak zelf uit te voeren of de uitvoering daarvan van aan D2work uit te besteden. Resultaat is voor ons net zo belangrijk als voor u en wij blijven bij voorkeur dus ook tot het gewenste resultaat bereikt is. Tot slot evalueren wij de bereikte resultaten om een effectieve overdracht te verzekeren.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries