Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Customize

Vitaliteit

Vitale bedrijven bestaan uit vitale werknemersVitale bedrijven bestaan uit vitale werknemers

Om de concurrentiepositie van je bedrijf ook in de toekomst te kunnen garanderen moet je als werkgever blijven investeren in je bedrijf. Op het gebied van technologie, marketing en jouw medewerkers. Zij moeten de expertise en flexibiliteit leveren, die nodig is om het bedrijf voldoende slagkracht te geven, om te concurreren in een steeds veranderende markt. Stilstaan is achteruitgang. Machines worden van tijd tot tijd gereviseerd, een bedrijfspand krijgt een opknapbeurt. Ook werknemers, waarin  al veel is geïnvesteerd zijn het waard om bij het bedrijf betrokken te blijven. Dat kan het beste wanneer zij een zinvolle bijdrage kunnen leveren op een werkplek die bij hen past.

De interactieve loopbaanbegeleiding van D2work vitaliseert uw bedrijf

Met dit programma geef jij jouw bedrijf een sociale innovatie waarin medewerkers en het bedrijf optimaal kunnen blijven profiteren van de samenwerking. Je verliest geen goed ingewerkt talent, doordat deze mensen zich blijven mee ontwikkelen met het bedrijf. Dat resulteert in betrokken werknemers met een hoge participatie graad en een minimum aan uitval.

De opzet van D2work

De trainings- en coachingstrajecten van D2work zijn sterk gericht op de eigen werkzaamheid van de deelnemer. Deze methode garandeert een grote mate van betrokkenheid en resulteert in een communicatieve zelfsturing en persoonlijke groei van de deelnemer.

Een belangrijk onderdeel is de discussie tussen de deelnemers aan de training. Hierin krijgt men een andere, verhelderende kijk op het eigen functioneren en krijgt de medewerker punten voor ontwikkeling en verbetering. Het doel van de training is erop gericht om de deelnemers een inspirerend toekomstbeeld op te laten bouwen over een zinvolle en actieve deelname in de volgende fase van hun carrière.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries